foto-home
En Alfonso Torres, diàriament seleccionem les patates que ens porten directament dels camps, les pelem, rentem, tallem i fregim acuradament en oli de primeríssima qualitat, perquè puguis gaudir d'autèntiques patates fregides de xurreria. El secret del gruix de les patates i el procés artesanal d'elaboració que seguim des de 1975, fan que les nostres patates fregides quedin saboroses, molt cruixents i al punt just de sal. frase

Els Orígens

Patates Alfonso Torres va començar en una petita xurreria al carrer Núria a Premià de Mar. En l'actualitat és una indústria que proveeix de patates fregides i altres aperitius a tot el territori nacional, mantenint la qualitat i gust característic que tan bons resultats ens han donat durant més de trenta anys.

Elaboració Artesanal

La perseverança per la qualitat comença en el camp. Els nostres camps se situen a les zones més idònies de la península i produeixen, durant tot l'any, patates de gran calibre i d'una qualitat excepcional. Mans expertes efectuen la primera selecció de qualitat. Una per una. Una vegada tallades, les patates es fregeixen en oli de gran puresa. La gran qualitat dels productes utilitzats i el seu tractament artesanal, sense conservants ni additius, donen l'inconfusible sabor natural a les patates fregides artesanes Alfonso Torres.

Les nostres
patates fregides

La nostra gamma de patates fregides artesanes, elaborades sense colorants ni conservants, es compon de: Patates Artesanes, Patates Ondulades, Patates Sense Sal.

No contenen gluten, per la qual cosa són indicades per celíacs.
 bossa1
Artesanes 180g
bossa2 bossa3
Sense sal 150g Ondulades 180g
bossa4
Artesanes 45g
frase2-cat

Distribuïdors

Si vol ser Distribuïdor de patates Alfonso Torres o bé vol conèixer al seu distribuïdor més proper, enviï'ns un mail a:
export@patatasalfonsotorres.com

Contacte

A. M. A. TORRES, S.L.
Xaloc, 12
08338 Premià de Dalt
Barcelona - Spain
Tel. +34 937 521 067
Fax +34 937 525 301
 
Si desitja realitzar un suggeriment o sol·licitar informació sobre els nostres productes, li preguem que ens dirigeixi els seus comentaris o consultes completant
el següent formulari:

Nom i Cognoms *

Correu electrònic *

Adreça *

Població *

País *

Telèfon de contacte*

Missatge*

Camps obligatoris *