Política de Privacitat

A.M.A. Torres S.L. l’informa sobre la seva Política de Privacitat respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recaptats durant la navegació, en comprar un producte o contractar un servei a través del lloc web https://www.patatasalfonsotorres.es.

En aquest sentit, A.M.A. Torres S.L. garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD). Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L’ús de lloc web implica l’acceptació d’aquesta Política de Privacitat així com les condicions incloses en l’Avís Legal.

Identitat del responsable

Titular: A.M.A. Torres S.L..
NIF: B60202439
Domicili: xaloc 12, 08338 Premià de Dalt, Barcelona – Espanya.
Correu electrònic: alfonsotorres@patatasalfonsotorres.es
Lloc web: https://www.patatasalfonsotorres.es

Principis aplicats en el tractament de dades

En el tractament de les seves dades personals, el Titular aplicarà els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades (RGPD):

Principi de licitud, lleialtat i transparència: El Titular sempre requerirà el consentiment per al tractament de les dades personals que pot ser per a un o diverses finalitats específiques sobre els quals el Titular informarà l’Usuari prèviament amb absoluta transparència.

Principi de minimització de dades: El Titular sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per a la fi o les finalitats que els sol·licita.

Principi de limitació del termini de conservació: El Titular mantindrà les dades personals recaptades durant el temps estrictament necessari per a la fi o les finalitats del tractament. El Titular informarà l’Usuari del termini de conservació corresponent segons la finalitat.

En el cas de subscripcions, el Titular revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.

Principi d’integritat i confidencialitat: Les dades personals recaptades seran tractats de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida.

El Titular presa les precaucions necessàries per a evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

Obtenció de dades personals

Per a navegar per https://www.patatasalfonsotorres.es no és necessari que faciliti cap dada personal.

Els casos en els quals vostè sí que proporciona les seves dades personals són els següents:

  • En contactar a través dels formularis de contacte o enviar un correu electrònic.
  • En comprar un producte o contractar un servei.
  • En inscriure’s en un formulari de subscripció o un butlletí que el Titular gestiona amb MailChimp.

Drets

El Titular l’informa que sobre les seves dades personals té dret a:

  • Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
  • Sol·licitar una rectificació o la cancel·lació.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
  • Oposar-se al tractament.

No pot exercitar el dret a la portabilitat de les dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l’interessat, sol·licitant-lo directament al Titular, la qual cosa significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment, pot dirigir-se a A.M.A. Torres S.L. i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemats i com els ha obtingut, sol·licitar la rectificació d’aquests, oposar-se al tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades en els fitxers del Titular.

Per a exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició ha d’enviar un correu electrònic a alfonsotorres@patatasalfonsotorres.es juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

Té dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si considera que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de dades personals

Quan vostè es connecta al lloc web per a manar un correu al Titular, se subscriu al seu butlletí o contracta un producte o un servei està facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és A.M.A. Torres S.L.. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la seva adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. En facilitar aquesta informació, dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per — CDMON — només com es descriu en l’Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

Les dades personals i la finalitat del tractament per part del Titular és diferent segons el sistema de captura d’informació:

Formularis de contacte: El Titular sol·licita dades personals entre els quals poden estar: nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça de lloc web amb la finalitat de respondre les consultes dels Usuaris, oferir informació i demostracions dels productes i serveis del Titular, inclosos pressupostos.

Per exemple, A.M.A. Torres S.L. utilitza aquestes dades per a donar resposta a missatges, dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que poden tenir els Usuaris relatives a la informació inclosa en el lloc web, els productes i els serveis que es presten a través del lloc web, el tractament de les dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos en el lloc web, així com qualsevol altra consulta que l’Usuari pugui tenir i que no estigui subjecta a les condicions del lloc web o de les condicions de contractació.

Formularis de contractació de productes o serveis: El Titular sol·licita dades personals entre els quals poden estar: nom i cognoms, document d’identitat (número d’identificació fiscal, número d’identificació d’estranger, passaport o permís de residència), adreça de correu electrònic, adreça postal, número de telèfon i dades de pagament (mètodes de pagament o dades bancàries) amb la finalitat de mantenir una relació comercial amb l’Usuari, realitzar l’enviament de les comandes, prestar els serveis contractats i per a realitzar la facturació i el cobrament dels productes o serveis contractats.

Formularis de subscripció a continguts: El Titular sol·licita les següents dades personals: nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça d’un lloc web per a gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials.

Les dades personals facilitades al Titular estaran situats en els servidors de The Rocket Science Group LLC d/b/a, amb domicili als EUA. (Mailchimp).

Existeixen altres finalitats per les quals el Titular tracta dades personals:

  • Per a garantir el compliment de les condicions recollides en l’Avís Legal i en la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajudin aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
  • Per a secundar i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.
  • Per a analitzar la navegació dels usuaris. El Titular recull altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant l’ús de cookies que es descarreguen en l’ordinador de l’Usuari quan navega pel lloc web les característiques i la finalitat del qual estan detallades en la Política de Cookies .
  • Per a gestionar les xarxes socials. A.M.A. Torres S.L. té presència en xarxes socials. Si vostè es fa seguidor en les xarxes socials del Titular el tractament de les dades personals es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i que ha acceptat prèviament.

Pot consultar les polítiques de privacitat de les principals xarxes socials en aquests enllaços:

Facebook
Twitter
Linkedin
YouTube
Instagram

El Titular tractarà les seves dades personals amb la finalitat d’administrar correctament la seva presència en la xarxa social, informar-lo de les seves activitats, productes o serveis, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin.

En cap cas el Titular utilitzarà els perfils de seguidors en xarxes socials per a enviar publicitat de manera individual.

Seguretat de les dades personals

Per a protegir les seves dades personals, el Titular presa totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per a evitar la seva pèrdua, malament ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció d’aquests.

El lloc web està allotjat en CDMON. La seguretat de les dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries per a això. Pot consultar la seva política de privacitat per a tenir més informació.
Contingut d’altres llocs web

Les pàgines d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si hagués visitat l’altra web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre vostè, utilitzar cookies, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la seva interacció usant aquest codi.

Política de Cookies

Perquè aquest lloc web funcioni correctament necessita utilitzar cookies, que és una informació que s’emmagatzema en el seu navegador web.

En la pàgina Política de Cookies pot consultar tota la informació relativa a la política de recollida, la finalitat i el tractament de les cookies.

Legitimació per al tractament de dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.

Per a contactar amb el Titular, subscriure’s a un butlletí o realitzar comentaris en aquest lloc web ha d’acceptar la present Política de Privacitat.

Categories de dades personals

Les categories de dades personals que tracta el Titular són:

Dades identificatives.
No es tracten categories de dades especialment protegides.

Conservació de dades personals

Les dades personals que proporcioni al Titular es conservaran fins que sol·liciti la seva supressió.

Destinataris de dades personals

Mailchimp The Rocket Science Group LLC d/b/a , amb domicili als EUA.
Més informació en: https://mailchimp.com

The Rocket Science Group LLC d/b/a tràfic les dades amb la finalitat de prestar els seus serveis d’email màrqueting al Titular.

Google Analytics és un servei d’analítica web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, els Estats Units («Google»).

Google Analytics utilitza «cookies», que són arxius de text situats en el teu ordinador, per a ajudar el Titular a analitzar l’ús que fan els Usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre l’ús del lloc web (incloent l’adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units.

Més informació en: https://analytics.google.com

En la pàgina de Política de privacitat de Google s’explica com Google gestiona la privacitat pel que fa a l’ús de les cookies i una altra informació.

També pot veure una llista dels tipus de cookies que utilitza Google i els seus col·laboradors i tota la informació relativa a l’ús que fan de les cookies publicitàries.

Navegació Web

En navegar per https://www.patatasalfonsotorres.es es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l’adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar-li.

El lloc web utilitza els següents serveis d’anàlisis de tercers:

Google Analytics.

El Titular utilitza la informació obtinguda per a obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per a recopilar informació demogràfica.

El Titular no es fa responsable del tractament de les dades personals que realitzin les pàgines web a les quals pugui accedir a través dels diferents enllaços que conté el lloc web.
Exactitud i veracitat de les dades personals

Vostè es compromet al fet que les dades facilitades al Titular siguin correctes, complets, exactes i vigents, així com a mantenir-los degudament actualitzats.

Com a Usuari del lloc web vostè és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades remeses al lloc web exonerant a A.M.A. Torres S.L. de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.

Acceptació i consentiment

Com a Usuari del lloc web declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, accepta i consent el tractament dels mateixos per part de A.M.A. Torres S.L. en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.

Revocabilitat

Per a exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició ha d’enviar un correu electrònic a alfonsotorres@patatasalfonsotorres.es juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

L’exercici d’aquests drets no inclou cap dada que A.M.A. Torres S.L. estigui obligat a conservar amb finalitats administratius, legals o de seguretat.

Canvis en la Política de Privacitat

El Titular es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per unes altres degudament publicades.