QUI SOM
En Alfonso Torres, diàriament seleccionem les patates que ens porten directament dels camps, les pelem, rentem, tallem i fregim acuradament en oli de primera qualitat, perquè puguis gaudir d’autèntiques patates fregides de xurreria.

El secret del gruix de les patates i el procés d’elaboració que seguim des de 1975, fan que les nostres patates fregides quedin saboroses, molt cruixents i el punt just de sal.

La qualitat comença amb la selecció de la matèria primera en el camp.

Som una empresa, que sent d’origen familiar, amb fortes arrels regionals, és moderna, oberta al món, amb un esperit de permanent millora, flexible a l’hora d’establir canvis i altament professionalitzada.

La missió corporativa de A.M.A. Torres, S.L. és desenvolupar i oferir productes alimentosos saborosos, d’alta qualitat i que generin un gran nivell de satisfacció per a tots els consumidors. Per a això hem d’anticipar-nos en forma coherent a les expectatives del mercat, potenciant com a avantatge competitiu la qualitat dels nostres productes i el desenvolupament d’una marca valorada pels seus clients. A partir de l’anterior la nostra tasca és generar valor agregat i ser factor de creixement i desenvolupament per a la comunitat, col·laboradors i accionistes.

Ser el proveïdor de productes alimentaris preferit pels clients i consumidors per la qualitat dels seus productes i per la imatge diferenciada de les seves marques. Ens visualitzem com una companyia moderna, rendible i participant activament en els mercats externs, desenvolupant els nostres talents i habilitats en un ambient laboral excepcional, motivats per buscar i satisfer contínuament les necessitats de clients, consumidors i desenvolupant relacions amb mútua col·laboració amb els nostres proveïdors.

Els valors que han caracteritzat i seran un permanent reflex de l’empresa i els seus treballadors són:

● Responsabilitat.
● Conseqüència.
● Perseverança.
● Serietat.
● Respecte a les persones.
● Cooperació i treball en equip.
● Integritat
● Passió
● Innovació